Müşteri Aydınlatma Metni

Aydınlatma Metni

Şirketimiz Drc Elektrik ve Plastik Pazarlama Tic. LTD. ŞTİ. (“Partner” ve/veya “Şirket”), müşterilere ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Aydınlatma Metni ile söz konusu Kanun uyarınca müşterilerin Partner tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılması hedeflenmektedir.

Müşterilere Ait Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

İnternet sitemiz üzerinden ürün almak istemeniz halinde fatura düzenleyebilmemiz ve size iletebilmemiz için adınız, soyadınız, T.C. Kimlik Numaranız ve e-posta adresiniz işlenmektedir.

Stokta olmayan ürünlerimiz için bizden internet sitemiz veya iletişim bilgilerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Teklif almak istemeniz halinde size uygun bir teklif hazırlayarak iletebilmemiz için adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız işlenmektedir.

Üye olmanız halinde de yine adınız, soyadınız, TC Kimlik Numaranız, e-posta adresiniz, telefon numaranız alışveriş işlemlerinizin çok daha hızlı yapılabilmesi için işlenmektedir.

Kredi Kartı ile alışveriş yapmanız halinde kredi kartı bilgileriniz Şirketimiz tarafından kaydedilmemekte ve görülmemekte; doğrudan ilgili altyapıyı sağlayan kuruluşa akmaktadır.

Ticari iletişim onayı vermeniz halinde iletişim bilgileriniz size yeni ürünlerimizi tanıtmak, kampanyalarımızı/indirimlerimizi sunmak ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer gelişmelerden haber vermek amacıyla işlenmektedir. 

Müşterilere Ait Kişisel Verilerin Aktarımı

Düzenlenen faturalarınız muhasebe ve vergi yükümlülüklerinin yerine getirilmesi amacıyla şirketimizin mali müşavirlik hizmeti aldığı üçüncü kişiler ile kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılmaktadır.

Ürünlerimizi depomuzdan bizzat almadığınız durumlarda teslimatı sağlayabilmemiz amacı ile anlaşmalı kargo firmamıza adınız, soyadınız, telefonunuz ve teslimat adresiniz verilmektedir. 

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz internet sitesinden alışveriş yapmanız halinde internet sitemiz üzerinden; bizimle doğrudan iletişime geçmeniz halinde telefon ve e-mail üzerinden otomatik yollarla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi ve meşru menfaat hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileriniz ile İlgili Haklarınız

Kanun’un 11. Maddesi kapsamındaki tüm haklarınızı Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca bize kurumsal e-posta adresimiz üzerinden e-posta göndererek kullanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO

300 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedeli tarafımızdan karşılanacaktır.

ORJİNAL ÜRÜN

Sitemizden aldığınız her ürün orjinal olup, distribütör garantisi altındadır.

GÜVENLİ ÖDEME

3D Security ve 256bit SSL ile alışverişleriniz güven altında

TOP